KLINIK

BETTINA

LÆGEEKSAMINERET KOSMETOLOG, MAKEUP ARTIST OG SYGEPLEJERSKE

 

Ansights behandling

En ansigtsbehandling tager sit afsæt i din hudtype og hensyn til din hudtilstand. Du får en gennemgang af din nuværende huds tilstand og hvordan du kan få en endnu pænere hud

Læs mere

Makeup

Opnå et skønnere og mere veloplagt ‘jeg’, på en naturlig måde med en perfekt lagt makeup til enhver lejlighed – book din personlige tid eller saml dine veninder til et makeup event og nyd et par timer med forkælelse

Læs mere

Voks

Forkæl dig selv med en professionel og holdbar voksbehandling der giver dig et lækkert hårfrit resultat! Vi tilbyder voksning med sukkerpasta, flydende voks eller stripvoks og efterbehandling med Depilars naturlige enzymer som er udviklet til helt at stoppe hårvækst

Læs mere

GÅR DU I SENG MED MAKEUP? HER ER HVAD DET GØR VED DIN HUD…

 

Så er du måske en ud af 4 kvinder, som ikke fjerner sin makeup og/eller dagens snavs før sengetid. Det har desværre kedelige konsekvenser.

 

Læs mere

 

C VITAMIN – VIGTIGT I HUDPLEJE?

 

C vitamin (askorbinsyre) er et vandopløseligt vitamin med mange vigtige egenskaber. C vitamin er med til at booste hudens “springmadras” og er dermed afgørende for at forhindre dybe rynker.

 

Læs mere

 

Hos Klinik Bettina kan du få flere forskellige slags ansigtsbehandlinger

Sammensat efter dine ønsker og behov. Se listen ude til højre.

En ansigtsbehandling tager sit afsæt i din hudtype og hensyn til din hudtilstand.  Du får en gennemgang af din nuværende huds tilstand og hvordan du kan få en endnu pænere hud. Huden er et levende organ som rigtig gerne vil aktiveres for at forny sig selv. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge de korrekte produkter hjemme og få lavet en professionel ansigtsbehandling ca hver 6-8 uge afhængig af din huds behov.

En afslappende/velvære ansigtsbehandling kan indholde en grundig hudanalyse, dobbeltafrensning, peeling, afslappende ansigt, decoltee og nakke massage. Til sidst får du maske tilpasset din hudtype, afsluttende cremer og vejledning til hvordan du bedst passer og plejer din hud hjemme. Du kan tilvælge fx dybdereens eller rygmassage. Vi aftaler til behandlingen hvad du har mest brug for og hvilke ønsker du har til behandling.

Hvis du vælger en pHformula – kontrolleret skin resurfacing ansigtsbehandling kan det indbefatte fx frugtsyre, specielle masker og peelinger og mikroneedling. Her arbejder vi med de dybere liggende lag af huden med særdeles aktive ingredienser. Du skal vælge denne behandling hvis du fx. lider af acne, ældet hud, tør eller dehydreret hud eller pigmenteringer. I denne behandling arbejdes der primært med produkter fra pHformula, da denne serie er kendt som en rigtig problemknuser-serie. I pHformula arbejdes som sagt i hudens dybere lag med fx C vitamin, nålerulle behandlinng og effektive peptide masker (peptider= arbejder effektivt på ældning i huden – rynker). Generelt er phformulas produkter på linie med et kirurgisk indgreb og minimum 10 år foran andre brands iforhold til ingredienser og aktivitet.

Du kan ikke købe pHformula produkter på nettet,  hvilket er en tryghed for dig og for mig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os ved tvivlstilfælde på tlf 6131 0133, så skal vi hjælpe dig bedst muligt.

Se nærmere under de forskellige ansigtsbehandlinger hvilke skønne muligheder du tilbydes i Klinik Bettina.

Bestil allerede nu.

Jeg glæder mig til at behandle dig og hjælpe dig på vej til en flot og skøn hud med masser af udstråling

PHFORMULA ANSIGTSBEHANDLINGER

Billedresultat for phformula faceLider du af acne/bumser, teenager urenheder, rosacea, rynker/linier mm., så er ansigtsbehandlinger med pHformulas produkter lige noget for dig og din hud.

I klinikken anvendes

Frugtsyre er effektivt til alle former for problemhud. Eksempelvis:

  • Uren hud/acne
  • Rynker og linier
  • Tør hud
  • Pigmentforandringer
  • Ar
  • Generel hudfornyelse til trist grå hud

Det er som regel ikke nok med én behandling, hvis du skal opnå et godt resultat. Derimod anbefales det at gå i gang med et kurforløb. Hos klinik Bettina anbefales du et kurforløb over 6 gange med ca. 1-2 uger mellemrum afhængigt af hvilket mærke din hud har brug for. Du skal ikke være bange for at prøve frugtsyre. Det er ikke så voldsomt, som det kan lyde. Frugtsyre udvindes enten af sukker rør, citron og/eller mælkesyre. Frugtsyren opløser døde hudceller i dybden og kan dermed bl.a. mindske pigmentforandringer, overfladiske rynker og rense ud i uren hud. Du kan mærke det arbejder på huden (en lille prikken), og du kan blive en lille smule rød de første par gange.

I klinik Bettina anvendes pHformula –  som har specialiseret sig i at gøre noget ved problemer i huden og gøre dit væv i huden sundt igen.

pHformula er ikke testet på dyr, er fri for kunstige duftstoffer, lanolin, mineralske olier, MI og er kendt for max virkning, max optagelse/penetration og ingen irritation.

Hvis du vil problemerne til livs, kræver det også lidt “hjemmearbejde” i form af daglig rens og fugt og ugentlig peeling.

I behandlingen får du dobbeltafrens, hudanalyse, frugtsyre, evt. maske og afsluttende tonic, serum, øjencreme og creme. Produkter til hjemmepleje anbefales.

TRADITIONEL ANSIGTSBEHANDLING

En traditionel ansigtsbehandling er til dig, som har brug for en afslappende og skøn behandling af din hud i ansigtet. Hvis du ikke har prøvet ansigtsbehandling før, er det også en god idé at starte med en traditionel ansigtsbehandling. Eller lider du af tørhed i ansigtet efter bad eller i løbet af dagen? Føles huden som en nummer for lille? Eller er du bare i tvivl om du gør det rigtige derhjemme? Så kan du trygt vælge en traditionel ansigtsbehandling.

Du er velkommen til at tage dine nuværende hudplejeprodukter med til behandlingen, så kan vi tale om din nuværende pleje og hvordan du bedst plejer den i fremtiden.

En traditionel ansigtsbehandling indbefatter grundig afrensning, dobbelt peeling, grundig hudanalyse,  dybderens/massage, maske, håndmassage og afsluttende produkter.

Vi taler altid om hvad din hud har brug for og hvad du ønsker vi skal fokusere på i behandlingen. Måske har du mange urenheder som trænger til en “kærlig hånd” eller føler dig lidt stresset og dermed et behov for en grundig nakke, decolté og ansigtsmassage. Vi tager afsæt i dig og dine behov.

Behandlingen udføres med de skønne franske produkter fra Darphin, som har sit afsæt i naturens store udvalg af fx. blomster, urter og planter. Produkterne er ikke tilsat parfume, lanolin eller mineralske olier. I serien findes der produkter i alle prisklasser og til alle hudtyper og hudtilstande som nemt kan kombineres.

Du tilbydes naturligvis instruktion og anbefalinger i hvordan du bedst fortsætter den gode hudpleje derhjemme. Det anbefales at du dagligt, morgen og aften, renser din hud fri for snavs, makeup osv. Ligeledes anbefales serum, creme og ikke mindst solcreme om dagen – året rundt.

Dette er en rigtig skøn behandling med fokus på afslapning og velvære. Der er mulighed for 60 min behandling eller 90 min behandling med ekstra forkælelse fx . i form af håndmassage, special maske, retning af bryn eller farve af vipper.

http://www.klinikbettina.dk/booktid

Du kan vælge om du ønsker 60 eller 90 min. forkælelse.

TEENAGER

Er du teenager, kan du opleve begyndende urenheder i form af bumser og hudorme. Dette skyldes dels hormonernes rasen og manglende pleje af huden. Du skal rense din hud morgen og aften og bruge specielle produkter til netop din hudtype. Når du starter på at pleje og rense din hud, tager det et par måneder før din hud er renset “i bund” og du må have tålmodighed – det skal nok lykkes 🙂 skal du konfirmeres anbefaler jeg at du starter med at passe din hud ca. 3 måneder før den vigtige dato.

Bestil en tid til teenager behandling og oplev at din hud i løbet af et par måneder bliver friskere og mere ren.

Vær opmærksom på – hvis du har mange urenheder som skal udrenses, skal du bestille tillægsbehandling “Ekstra dybderens

Top